WIE WIJ ZIJNEN WAAR WE VOOR STAANSCROLLER MAAR!

"Ons doel is niet om het grootste bureau van Nederland te worden. Wij willen de beste zijn in wat we doen en dat is kwaliteit leveren aan organisaties, exact waar ze dat nodig hebben. "

Let's Go!Why we do what we do.

Sinds 2014 hebben we een missie: Het leveren van flexible krachten die geen aanvulling zijn, maar een invulling. En we zijn daar verrassend goed in geslaagd, al zeggen we het zelf. Het doel is om een échte toevoeging te zijn aan al onze partners. Of dat nu een distributiecentrum of een advocatenkantoor is, onze groep zorgt er voor dat er samen vooruitgang wordt geboekt. We zijn selectief, zorgvuldig en staan achter iedereen die we op pad sturen. What you see is what you get, geen stoere praatjes maar kwaliteit & enthousiasme.

ONZE (RAPPORT)CIJFERS


834

Events Per Jaar

850

Flexkrachten

57

Office-workers

165

Distrubutiemedewerkers

WE ARE

Een persoonlijke dienstverlener. We houden van duurzame relaties en we werken niet voor onze partners, maar met. We houden van eerlijkheid, we beloven alleen dingen die we waar kunnen maken. We zijn altijd energiek en enthousiast, want dan is alles leuker. Onze flexkrachten zijn de toekomst. Niet zomaar een tijdelijk poppetje als aanvulling, maar een echte toevoeging aan ieder bedrijf. We zijn goed voor onze medewerkers en leggen ze graag in de watten. Dit mag ook wel want je onderscheidt ze direct van anderen. Onze mensen zijn representatief en goed gebekt. 

WE ARE NOT

Geen doorsnee uitzendbureau die z’n mensen niet kent. We interviewen en selecteren onze groep zorgvuldig. We betalen goed, en op contractuele basis. We houden niet van schijn zelfstandigheid dus, daar doen we niet aan. We doen ook niet aan massawerk, zelfs niet als dat goed is voor de portemonnee. Bij ons zie je nooit hangende koppies. We werken niet met afzeggers, de sociale controle onderling is hoog. Er is niet 1 branche waar wij ons het meeste thuisvoelen, we blijven altijd flexibel en geïnteresseerd.  Zo zijn we nooit vastgeroest.

.

Neem gerust een kijkje op onze contactpagina.

Klik hier!