EVENEMENTEN, BEDRIJFSFEESTEN& FESTIVALS.

HOSPITALITY UITZENDBUREAUPIEKFIJN.

Piekfijn verzorgt sinds 2014 flexibele uitzendkrachten en Hospitality voor o.a. de Volvo Ocean Race, Dekmantel en De Jumbo Racedagen. Zo stonden we op meer dan 4000 borrels, bedrijfsfeesten, presentaties en prijsuitreikingen. We regelen Hosts en Hostessen, bar- en bedienend personeel, voor- en achter de schermen. Altijd met een positieve en representatieve uitstraling. Met meer dan 1500 actieve flexkrachten staan we klaar voor ieder event. Groot- of klein. We hebben ervaring en een flinke dosis energie.

PARTNERS.

WIJ ZIJN PIEKFIJN.

PROFESSIONEEL.

Piekfijn is een full service bureau. Iedere flexkracht wordt geïnterviewd getraind en goed gebriefd voor iedere klus. We maken reisplannen en regelen vervoersmiddelen. Onze dienstverlening is van deur tot deur en van aanvraag tot facturatie.

FLEXIBEL.

Met onze planningsapp zijn we flexibel met het op- en afschalen van diensten. Ons team zet altijd een extra stap voor onze partners en we zijn alle dagen van de week bereikbaar. We verzorgen de in- en uitcheck en zijn op ieder event aanwezig.

REPRESENTATIEF.

De juiste uitstraling en een enthousiaste werkethiek, daar zorgen we ieder project voor. Onze groep is positief, werkt graag en doet onze naam eer aan. We zijn selectief in onze selectie en zorgvuldig in onze organisatie. Iedere klus willen wij maximaal presteren.

BETROUWBAAR.

Iedere dienst ingevuld, dat is onze belofte. We zorgen voor reserves bij eventuele afmeldingen en we zijn altijd bereikbaar bij calamiteiten. Als wij een project hebben aangenomen is de volledig invulling gegarendeerd. Echt.

CATERAARS & LOCATIES.

Bij Piekfijn werken we met de beste cateraars en vaste locaties in Nederland. We hebben sterke relaties opgebouwd en werken nauw samen met de mooiste locaties van Nederland, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zandvoort. We zijn ieder jaar aanwezig bij grootschalige sportevenementen zoals de Marathon van Amsterdam en bedrijfsfeesten van Tommy Hilfiger, Mollie en Adidas. Door onze ervaring en service weten we precies wat een event verlangt en kunnen we ieder project aan.

FESTIVALS &BEDRIJFSFEESTEN.

Piekfijn zijn we actief tot aan de zomermaanden, want dan staat festival seizoen voor ons klaar! Als uitzendbureau voor Evenementen, bedrijfsfeesten en meer dan 150 festivals, verspreid door heel Nederland, zorgen we dat alle bezoekers snel en soepel binnenkomen. Ons team van ervaren ticketscanners, kassamedewerkers en barkrachten staan klaar om de bezoekers te ontvangen en door de toegangscontrole te loodsen. Tijdens de wintermaanden staan we op bedrijfsfeesten van KLM, het Vu-Ziekenhuis en Flowtraders.

CONTACT
PIEKFIJN · PIEKFIJN

PROJECTEN.


PIEKFIJN · PIEKFIJN

LET'S CONNECT.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw evenement? We komen gewoon bij jou langs voor een persoonlijk gesprek en kennismaking. We starten iedere samenwerking met een kennismakingstarief. Wij laten zien wat we in huis hebben, zonder een hap uit de begroting te nemen. Ons ervaren en enthousiaste kantoorteam zit er klaar voor. We komen graag bij je langs om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Stuur ons een mailtje of kijk op de contactpagina voor onze telefoonnummers!

Contact

· Werkt · Piekfijn · Werkt · Piekfijn