ONZE DIENSTEN.

Ook bieden wij kantoorondersteuning aan. Met ons flexibele office-team verzorgen we voor diverse vastgoed organisaties, banken en techbedrijven de ontvangst, p.a. werkzaamheden en andere kantoorzaken. Ook bieden wij fulfillmentmedewekers, KYC analisten of jurdische ondersteuning aan. Staat uw gezochte profiel of project er niet tussen? Neem contact met ons op, dan maken wij direct een voorstel op maat.

PIEKFIJN.


EVENEMENTENPERSONEEL


Representatief, getraind en enthousiast hospitalitypersoneel, voor evenementen, bedrijfsfeesten, borrels, promoties en festivals. We verzorgen Hosts en Hostessen, bar- en bedienend personeel. Zo stonden we sinds 2014 op meer dan 5000 borrels, bedrijfsfeesten, presentaties en sportevenementen en kunnen we met 1500 actieve flexkrachten ieder event aan.

EVENTS

OFFICE SUPPORT


Representatief, getraind en een enthousiast eerste gezicht voor uw kantoor, voor receptiewerkzaamheden, het klaarzetten van de lunch- of borrels en alle andere kantoorgerelateerde werkzaamheden. Altijd 100% bezetting, flexibele kosten en geen werkgeversrisico's. binnen 10 dagen ingevuld.

OFFICE SUPPORT

STARTERS & YOUNG PROFESSIONALS


Talentvolle, ambitieuze mensen met een positieve uitstraling en goede dosis ambitie, daar staan we voor. We verzorgen customer service medewerkers, KYC analisten, sales-reps, accountmanagers, organisatietalenten en alles daar tussenin. Fulltime of projectmatig, voor een maand of voor een jaar. We zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek.

STARTERS

HORECA


Een flexibel horecateam voor restaurants, clubs, barren en andere horecagelegenheden. We verzorgen barista's, coctailshakers, runners, debras medewerkers, hosts en hostessen. Voor meer dan 35 restaurants in de Randstad een ideale uitkomst, vooral tijdens piekmomenten. Snel geregeld en altijd flexibel op- en af te schalen.

HORECA

ONS PROCES.

CONTACT EN INVENTARISATIE.

Benieuwd naar onze dienstverlening? Stuur een mailtje naar hello@piekfijn.nl met uw project en wensen. We werken al met veel leuke merken, maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe partners en mooie samenwerkingen! We zijn dol op koffie dus we komen altijd even langs om kennis te maken. Zo leren we uw organisatie kennen en weten jullie direct met wie je te maken hebt.

VOORSTEL OP MAAT.

Flexibel of vast, doorlopend of voor een project, ieder voorstel is anders. Na de kennismaking weten we precies waar jullie naar op zoek zijn en maken we binnen 2 werkdagen een passende prijsopgave. Kickbacks voor veel uur, korting bij meerdere vacatures en een uitnodiging voor ons teamuitje als we meer dan 5 jaar samenwerken. Wij houden van duidelijkheid, zo min mogelijk kleine lettertjes en tempo. Binnen een week zorgen wij voor de eerste mensen op uw spreekwoordelijke stoep.

PROEFDIENST.

Wij weten wat we in huis hebben, jullie nog niet. Daar hebben we iets op gevonden. Proefdiensten, oefendagen en vrijblijvende kennismakingen, tegen kostprijs. Daag ons en onze groep een keertje uit, dan zorgen wij dat we je verrassen.

OVERTUIGD?

Let’s go. We zorgen voor een leveringsgarantie, zijn iedere dag van de week bereikbaar en we gaan altijd lachend het weekend in. Zo zorgen wij dat alle partners op ons kunnen bouwen en we met plezier naar ons werk gaan. Overtuigd door ons proces? Klik op onderstaande knop om een kennismaking in te plannen. Wij hebben er zin in.

PLANNING

PLANNING EN REGISTRATIE.

Bij Piekfijn werken we samen met een betrouwbare planningspartner om een gestroomlijnde planning en uren-registratie module neer te zetten. Met deze module hebben onze partners altijd live inzicht in openstaande- of ingevulde diensten van evenementenpersoneel, office-support medewerkers of starters, geautomatiseerde facturatie en een persoonlijk personeelsbestand. Alles digitaal, overzichtelijk en snel.

Bekijk

E-LEARNING TRAINING.

Bij Piekfijn zijn we ervan overtuigd dat skills ook digitaal aangeleerd kunnen worden. Daarom hebben we in samenwerking met onze trainingspartner Pluvo een uitgebreide e-learning ontwikkeld, inclusief video’s, gedetailleerde uitleg en meer dan 200 uitdagende open- en multiple choice vragen. Met deze voorbereiding kan iedereen vol vertrouwen aan de slag. Benieuwd naar meer informatie? Bekijk ons interview met Pluvo hieronder!

Bekijk Case
TRAINING