03/ Onze Diensten

Ook bieden wij kantoorondersteuning aan. Met ons flexibele office-team verzorgen we voor diverse vastgoed organisaties, banken en techbedrijven de ontvangst, p.a. werkzaamheden en andere kantoorzaken. Ook bieden wij fulfillmentmedewekers, KYC analisten of jurdische ondersteuning aan. Staat uw gezochte profiel of project er niet tussen? Neem contact met ons op, dan maken wij direct een voorstel op maat.

03/ Ons proces

01/ Contact en Bespreken van de wensen

Benieuwd naar onze dienstverlening? Stuur een mailtje naar hello@piekfijn.nl met uw project en wensen. We werken al met veel leuke merken, maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe partners en mooie samenwerkingen! We zijn dol op koffie dus we komen altijd even langs om kennis te maken. Zo leren we uw organisatie kennen en weten jullie direct met wie je te maken hebt.

02/ Passend voorstel op maat

Flexibel of vast, doorlopend of voor een project, ieder voorstel is anders. Na de kennismaking weten we precies waar jullie naar op zoek zijn en maken we binnen 2 werkdagen een passende prijsopgave. Kickbacks voor veel uur, korting bij meerdere vacatures en een uitnodiging voor ons teamuitje als we meer dan 5 jaar samenwerken. Wij houden van duidelijkheid, zo min mogelijk kleine lettertjes en tempo. Binnen een week zorgen wij voor de eerste mensen op uw spreekwoordelijke stoep.

03/ De eerste Proefdienst

Wij weten wat we in huis hebben, jullie nog niet. Daar hebben we iets op gevonden. Proefdiensten, oefendagen en vrijblijvende kennismakingen, tegen kostprijs. Daag ons en onze groep een keertje uit, dan zorgen wij dat we je verrassen.

04/ Overtuigd?

Let’s go. We zorgen voor een leveringsgarantie, zijn iedere dag van de week bereikbaar en we gaan altijd lachend het weekend in. Zo zorgen wij dat alle partners op ons kunnen bouwen en we met plezier naar ons werk gaan. Overtuigd door ons proces? Klik op onderstaande knop om een kennismaking in te plannen. Wij hebben er zin in.

PLANNING

Planning & Urenregistratie

Bij Piekfijn werken we samen met een betrouwbare planningspartner om een gestroomlijnde planning en uren-registratie module neer te zetten. Met deze module hebben onze partners altijd live inzicht in openstaande- of ingevulde diensten van evenementenpersoneel, office-support medewerkers of starters, geautomatiseerde facturatie en een persoonlijk personeelsbestand. Alles digitaal, overzichtelijk en snel.

Bekijk

E-Learning Training

Bij Piekfijn zijn we ervan overtuigd dat skills ook digitaal aangeleerd kunnen worden. Daarom hebben we in samenwerking met onze trainingspartner Pluvo een uitgebreide e-learning ontwikkeld, inclusief video’s, gedetailleerde uitleg en meer dan 200 uitdagende open- en multiple choice vragen. Met deze voorbereiding kan iedereen vol vertrouwen aan de slag. Benieuwd naar meer informatie? Bekijk ons interview met Pluvo hieronder!

Bekijk Case
TRAINING