FRONT DESK & NACHTRECEPTIE.

MAAK IEDERE ONTVANGST UNIEK.

Met onze jarenlange ervaring in de hospitalitybranche weten wij als geen ander wat gastvrijheid inhoudt. Met onze op maat gemaakte service stellen wij een flexpool samen voor 1 of meerdere vaste posities. Een flexpool of een vaste positie. Altijd voor minimaal 6 maanden.

VAST- OF FLEX.

Met onze flexteams zorgen wij voor een 100% bezettingsgraad. 365 dagen per jaar. Vraag nu vrijblijvend een kennismaking met ons aan.

SERVICES.

  • Nachtreceptie
  • Front Desk
  • Portiers
  • Ontvangst

BELOFTES.

  • 100% bezetting
  • Flexibel & Vast
  • Meertalig
  • Getraind
  • BHV certificaten

EEN REPRESENTATIEVE EN ENTHOUSIASTE GROEP.

Met onze front desk service bemannen wij op vaste en flexibele basis de receptie van diverse hotels. Van Amsterdam tot aan Den-Haag en van boutique hotel tot keten. Onze flexkrachten zijn BHV getraind, direct beschikbaar en hebben zin om aan de slag te gaan. Met onze jarenlange ervaring in de hospitalitybranche weten wij als geen ander wat gastvrijheid inhoudt en hoe een flexibel team de ideale oplossing kan zijn voor functies als deze. Zo doen we dat al jaren op evenementen en op advocatenkantoren. Ons flexteam is beschikbaar om vakanties- of periodes van afwezigheid in te vullen, maar ook om vaste posities te bemannen.

EEN GASTVRIJ GEZICHT.

Met bijna een decennium ervaring in de hospitality branche zijn wij bedreven in gastvrijheid. Daarom verzorgen wij sinds het begin van 2023 ook (nacht)receptie personeel, voor boutique hotels en internationale hotels(ketens).

MEERTALIG EN SNELINGEWERKT.

Assertief, representatief en snel getraind, onze groep is binnen een handomdraai niet meer weg te denken achter uw front-desk.

04/ Ons proces

KENNISMAKING.

Interesse in onze diensten? Dan komen wij graag langs voor een kennismaking. Zo kunnen we persoonlijk overleggen wat de wensen en mogelijkheden zijn en daar onze werving en selectie op aanpassen.

WERVING EN SELECTIE.

Met meer dan 1500 flexkrachten in ons bestand is de kans groot dat we al iemand in huis hebben die direct aan de slag kan. Mocht dat niet het geval zijn, dan starten wij ons werkvingproces op en zorgen we binnen 2 weken voor een geschikte groep kandidaten die kunnen langskomen voor een kennismaking. Wij hebben de kandidaten dan al geselecteerd op fit en beschikbaarheid.

VOORSTELRONDJE.

De kandidaten komen stuk voor stuk langs voor een kort gesprek, waarna u als hotel een goede keuze kunt maken. De flexkracht krijgt zo een gevoel bij het hotel en vise versa. Is er een match? Dan gaan we over tot het inplannen van de proefweek.

PROEFWEEK EN INVULLING.

Onder begeleiding draaien de flexkrachten een proefweek, zo weet iedereen wat hem/haar te doen staat. Als aan het einde van de eerste paar diensten alles duidelijk is, kunnen we starten met de lange(re) termijn invulling. Wij zorgen voor een 100% bezetting.

Geïnteresseerd? Wij komen graag in contact. Laat hieronder uw gegevens achter.