Front Desk &(Nacht) Receptie

Een gastvrij gezicht voor ieder Hotel.

Met bijna een decennium ervaring in de hospitality branche zijn wij bedreven in gastvrijheid. Daarom verzorgen wij sinds het begin van 2023 ook (nacht)receptie personeel, voor boutique hotels en internationale hotels(ketens).

Meertalig en snel ingewerkt.

Assertief, representatief en snel getraind, onze groep is binnen een handomdraai niet meer weg te denken achter uw front-desk.

01/ Services.

  • Nachtreceptie
  • Front Desk
  • Portiers
  • Ontvangst

02/ Piekfijn.

  • 100% bezetting
  • Flexibel & Vast
  • Meertalig
  • Getraind
  • BHV certificaten

Onze groep is niet alleen representatief en enthousiast, maar ook snel ingewerkt en getraind om met gasten om te gaan.

Met onze front desk service bemannen wij op vaste en flexibele basis de receptie van diverse hotels. Van Amsterdam tot aan Den-Haag en van boutique hotel tot keten. Onze flexkrachten zijn BHV getraind, direct beschikbaar en hebben zin om aan de slag te gaan.Met onze jarenlange ervaring in de hospitalitybranche weten wij als geen ander wat gastvrijheid inhoud en hoe een flexibel team de ideale oplossing kan zijn voor functies als deze. Zo doen we dat al jaren op evenementen en op advocatenkantoren. Ons flexteam is beschikbaar om vakanties- of periodes van afwezigheid in te vullen, maar ook om vaste posities te bemannen.

Maak iedere ontvangst uniek.

Met onze op maat gemaakte service. Een flexpool of een vaste positie. Altijd voor minimaal 6 maanden. Wij zorgen voor een ingewerkt team, binnen 14 dagen.

Vast- of Flex.

Met onze flexteams zorgen wij voor een 100% bezettingsgraad. 365 dagen per jaar. Vraag nu vrijblijvend een kennismaking met ons aan.

04/ Ons proces

01/ Kennismaking

Interesse in onze diensten? Dan komen wij graag langs voor een kennismaking. Zo kunnen we persoonlijk overleggen wat de wensen en mogelijkheden zijn en daar onze werving en selectie op aanpassen.

02/ Werving & Selectie

Met meer dan 1500 flexkrachten in ons bestand is de kans groot dat we al iemand in huis hebben die direct aan de slag kan. Mocht dat niet het geval zijn, dan starten wij ons werkvingproces op en zorgen we binnen 2 weken voor een geschikte groep kandidaten die kunnen langskomen voor een kennismaking. Wij hebben de kandidaten dan al geselecteerd op fit en beschikbaarheid.

03/ Voorstelrondje

De kandidaten komen stuk voor stuk langs voor een kort gesprek, waarna u als hotel een goede keuze kunt maken. De flexkracht krijgt zo een gevoel bij het hotel en vise versa. Is er een match? Dan gaan we over tot het inplannen van de proefweek.

04/ Proefweek en invulling.

Onder begeleiding draaien de flexkrachten een proefweek, zo weet iedereen wat hem/haar te doen staat. Als aan het einde van de eerste paar diensten alles duidelijk is, kunnen we starten met de lange(re) termijn invulling. Wij zorgen voor een 100% bezetting.

Geïnteresseerd? Wij komen graag in contact. Laat hieronder uw gegevens achter.