OFFICE SUPPORT & OFFICE MANAGERS

FLEXIBELE TEAMS VOORFRONT DESK JOBS

Een representatief en gastvrij gezicht voor diverse office gerelateerde zaken. Met ons flexibele office-team verzorgen we voor diverse vastgoed organisaties, banken en techbedrijven ingevulde vacatures. Voor o.a. de ontvangst, p.a. werkzaamheden en andere kantoorzaken. Altijd volledige bezetting, ook tijdens vakantie- ziekte of verlof. Met onze Flexibele teams voor front desk jobs is ieder kantoor verzekerd van een vaste invulling.

WAAROM EEN FLEXIBEL TEAM WERKT.

EEN VISITEKAARTJE.

Hoogopgeleid, representatief en enthousiast, daar selecteren we ons flexteam op. Jonge mensen die het leuk vinden om een eerste stap te zetten binnen een professionele omgeving.

EEN STIJGENDE LIJN.

Onze flexdiensten groeien mee met het kantoor. Piekmomenten en een snelle groei worden eenvoudig opgevangen met onze pool. Flexibiliteit en een oplossing die volledig is afgestemd.

100% BEZETTING.

Altijd een ingevulde positie, met ons flexteam is dat mogelijk. Wij maken een flexpool op maat en verzorgen de planning en indeling. Zo is een positie altijd ingevuld.

FLEXIBELE KOSTEN.

Bespaar op recruitmentkosten en betaal alleen voor gewerkte uren. Met onze flexibele flexpool is op- en afschalen eenvoudig en voordeliger dan het werken met vaste krachten.

CONTACT

SAMENSTELLING.

Wij gaan direct aan de slag met de selectie van het juiste flexteam voor jouw organisatie. Ons team van ervaren recruiters selecteert de kandidaten niet alleen op basis van hun opleiding en vaardigheden, maar ook op hun ambitie en hun raakvlakken met het bedrijf. Zo kunnen we een flexteam samenstellen dat niet alleen voldoet aan de eisen die jij hebt gesteld, maar ook een bijdrage kan leveren aan de groei van onze partners.

GEEN ZORGEN.

Want wij ont-zorgen! Of je nu op zoek bent naar een permanente invulling of een oplossing voor langdurige afwezigheid, wij regelen altijd het juiste team op de juiste plek. Onze jonge, gemotiveerde en representatieve flexwerkers zijn in te zetten voor alle taken, van het ontvangen van pakketjes tot het beantwoorden van e-mails en het gereedmaken van meetingrooms.

CONTACT