"Ons doel is niet om het grootste bureau van Nederland te worden. Wij willen de beste zijn in wat we doen en dat is kwaliteit leveren aan organisaties, exact waar ze dat nodig hebben."

WIJ ZIJN

Een persoonlijke dienstverlener. We houden van duurzame relaties en we werken niet vóór onze partners, maar mét. We houden van eerlijkheid, we werken met korte en flexibele lijnen en reageren altijd binnen een aantal uur. We zijn energiek en enthousiast, want dan is alles leuker. Onze flexkrachten zijn de talenten van de toekomst. Niet zomaar een tijdelijke medewerker als aanvulling, maar een echte toevoeging aan iedere organisatie. We zijn goed voor onze mensen en onze mensen zijn goed voor ons. We zijn flexibel, kritisch en nauwkeurig. Wij zijn Piekfijn.

WIJ ZIJN NIET

Een doorsnee uitzendbureau. We zijn geen uitzendbureau voor de massa, zo een die z’n mensen niet kent. We nemen niet iedereen aan, we zijn namelijk hartstikke kritisch. We interviewen en selecteren onze groep zorgvuldig. We houden niet van schijn zelfstandigheid dus, daar doen we niet aan. Bij ons zie je nooit hangende koppies. We werken niet met afzeggers, de sociale controle onderling is hoog en we werken uit vertrouwen. We beloven geen dingen die we niet kunnen waarmaken. We zijn geen corporatie, maar een persoonlijke dienstverlener. 

Piekfijn
VOOR IEDERE BRANCHE

Fulltime en parttime, voor een dag, een week of een jaar. Een groep of een individu, een inval-team voor 1 positie of 1 positie voor uw team. Receptionistes, customer care, juridische medewerkers of office hostessen. Wij zorgen voor een gastvrij gezicht. Wij zijn flexibel


Herengracht 372
1016CH Amsterdam
Nederland
hello@piekfijn.nl