LET'S GO

Een échte toevoeging zijn, daar doen we het voor. Of dat nu een distributiecentrum of een advocatenkantoor is, onze groep zorgt er voor dat er samen vooruitgang wordt geboekt.

"Ons doel is niet om het grootste bureau van Nederland te worden. Wij willen de beste zijn in wat we doen en dat is kwaliteit leveren aan organisaties, exact waar ze dat nodig hebben."


WE ARE

Een persoonlijke dienstverlener. We houden van duurzame relaties en we werken niet voor onze partners, maar met. We houden van eerlijkheid, we beloven alleen dingen die we waar kunnen maken. We zijn altijd energiek en enthousiast, want dan is alles leuker. Onze flexkrachten zijn de toekomst. Niet zomaar een tijdelijke medewerker als aanvulling, maar een echte toevoeging aan ieder bedrijf. We zijn goed voor onze medewerkers en leggen ze graag in de watten. Dit mag ook wel want je onderscheidt ze direct van anderen. Onze mensen zijn representatief en goed gebekt.

WE ARE NOT

Geen doorsnee uitzendbureau die z’n mensen niet kent. We interviewen en selecteren onze groep zorgvuldig. We betalen goed, en op contractuele basis. We houden niet van schijn zelfstandigheid dus, daar doen we niet aan. We doen ook niet aan massawerk, zelfs niet als dat goed is voor de portemonnee. Bij ons zie je nooit hangende koppies. We werken niet met afzeggers, de sociale controle onderling is hoog. Er is niet 1 branche waar wij ons het meeste thuisvoelen, we blijven altijd flexibel en geïnteresseerd.  Zo zijn we nooit vastgeroest.

Onze groep is diversen ons bereik is groot

U vraagt, wij draaien

Fulltime en parttime, voor een dag, een week of een jaar. Een groep of een individu, een inval-team voor 1 positie of 1 positie voor uw team. Wij zijn flexibel.

EEN FIJN EERSTE GEZICHT

Receptionistes, customer care, juridische medewerkers of office hostessen. Wij zorgen voor een gastvrij gezicht.


Office

Herengracht 372
1016CH Amsterdam
Nederland