Front Office Hosts. Het eerste gezicht van uw organisatie

Op zoek naar de ideale invulling van uw front-desk? Maak kennis met onze unieke groep. Besteed selectie, planning en verloningen uit. Wij verzorgen en ontzorgen, zodat u zich kan focussen op groei.

Werkwijze

About

Een kleine organisatie met grote dromen.

Piekfijn is gespecialiseerd in het vinden en detacheren van leuke mensen. We schakelen snel en zijn altijd bereikbaar. Maak kennis met ons unieke netwerk.


ONZE DIENSTEN

De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies de dienst die bij u past.

Voor front office, telefonie en secretariaatondersteuning, met onze office pool bieden wij dé perfecte oplossing. Een specifiek voor u geselecteerde werknemerspool met jonge en enthousiaste medewerkers die elkaar kunnen afwisselen. Wij werken met hoogopgeleide, intelligente en enthousiaste studenten en starters die snel zijn ingewerkt. 

Onze zorgvuldig geselecteerde representatieve hosts & hostessen zorgen als eerste gezicht van uw bedrijf voor een onuitwisbare indruk. Met onze jarenlange ervaring in de hospitality weten wij als geen ander wat gastvrijheid inhoudt. Zet onze hosts & hostessen in voor het klaarzetten van de lunch, het voorbereiden van de meetingrooms en de ontvangst op uw kantoor. Daarnaast zijn wij ook regelmatig voor organisaties actief op beurzen en congressen.

Besteed omvangrijke projecten uit aan onze intelligente aanpakkers. Wij leveren op ad hoc basis medewerkers die tijdrovende werkzaamheden uit handen nemen en hulp bieden tijdens piekmomenten. Zo behoudt uw organisatie kwaliteit, ook in drukke tijden. Laat ons weten waar behoefte aan is en wij stellen binnen no-time de juiste kandidaten voor.

Met onze direct beschikbare en getrainde invalkrachten bent u ten alle tijden verzekerd van een ingevulde positie. Ziekteverzuim, vakantieperiodes, zwangerschapsverloven en (langdurig) afwezigen zijn met onze pool gemakkelijk op te vangen. Door onze unieke manier van werken kunnen wij dezelfde dag nog schakelen en u bij uw (last-minute) aanvraag helpen.

Contact

Omdat wij onze mensen kennen.

Wij interviewen, testen en selecteren op sociale vaardigheden, competenties een goede werkethiek. Door korte lijntjes kunnen we als geen ander schakelen en inspelen op uw behoefte.

Representatief

Flexibel

Sociaal Vaardig

HBO en WO-opgeleid

Betrouwbaar

Pro Actief

Over Ons