STARTERSBANEN, PARTTIME& FULLTIME.

TALENTVOLLE YOUNG PROFESSIONALS.

Op zoek naar kandidaten, startersbanen, fulltime of parttime? Wij hebben een groot bestand van ambitieuze afgestudeerden, dus we kunnen snel inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers. Of het nu om tijdelijke projecten of fulltime functies gaat, ons team staat altijd klaar. Onze taak is simpel: de perfecte match te vinden tussen werkgever en werknemer. We kijken daarbij niet alleen naar kennis en vaardigheden, maar ook naar persoonlijkheid, bedrijfscultuur en ambitie. We houden de communicatie transparant en bieden ondersteuning en begeleiding waar nodig. Ons doel is om langdurige relaties op te bouwen met onze opdrachtgevers en kandidaten. Kortom, als je op zoek bent naar de perfecte match voor jouw bedrijf of als je als kandidaat op zoek bent naar een eerste (of nieuwe) baan, neem dan contact met ons op! Ons team staat er klaar voor.

JONG & AMBITIEUS.

CARRIÈRE GERICHT.

Een zorgvuldig geselecteerde groep waar we achter staan. De juiste mensen op de juiste plek, daar gaan we voor.

GEDREVEN.

Tijdelijke, flexibele en vaste jobs. Voor een project of een eerste baan zonder einddatum, flexibel en direct beschikbaar.

KLAAR VOOR DE START.

Afgestudeerd of een langdurig beschikbaar, deze groep is direct beschikbaar en staat klaar om te knallen.

DIRECT INGEVULDE VACATURES.

Op zoek naar het perfecte talent voor jouw bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij regelen alles rondom werving, selectie, contracten en salaris voor startersbanen, Fulltime en Parttime. Plaats eenvoudig jouw vacature op onze website en wij regelen de rest. We zorgen voor een gestroomlijnd proces, waarbij we altijd open en transparant communiceren met zowel de organisatie- als de kandidaat. Maar onze service houdt niet op na het aannemen van de kandidaat. Wij zorgen voor een goede onboarding en staan altijd voor je klaar voor eventuele vragen of problemen. Zo garanderen we een soepele samenwerking tussen jou en de nieuwe medewerker.

PROCES.

CONTACT.

Fulltime, voor een weekend- of avondplanning, als vakantiekracht of parttimer, maar ook voor piekmaanden of tijdelijke projecten. Laat ons weten waar we mee van dienst kunnen zijn, dan zorgen wij voor de perfecte invulling.

DE VACATURE.

Doorlopend openstaande vactures? Voor diverse organisatie verzorgen we maandelijks nieuwe profielen. We recruiten op maat en zorgen voor een passend profiel, iedere keer opnieuw.

PROFIELEN.

Wij selecteren en interviewen alle kandidaten voordat ze worden voorgesteld. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en bespaar tijd en geld aan recruitment kosten.

PLANNING EN ORGANISATIE.

Wij nemen alles uit handen, van werving tot administratie. De Verloning, vakantiedagen en alle andere administratieve zaken verzorgen wij. Een flexibele schil of de perfecte kandidaat voor een eenmalige fee.

piekfijn flexpersoneel

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Benieuwd naar onze Young Professionals? Neem contact met ons op voor een geschikt profiel, of schrijf je in op onze carrièrepagina als je op zoek bent naar een kickstart van je carrière. Wij zorgen voor een reactie op dezelfde werkdag, beloofd!

CONTACT