ONZE DIENSTEN

De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies de dienst die bij u past.

Besteed omvangrijke projecten uit aan onze intelligente aanpakkers. Wij leveren op ad hoc basis medewerkers die tijdrovende werkzaamheden uit handen nemen en hulp bieden tijdens piekmomenten. Zo behoudt uw organisatie kwaliteit, ook in drukke tijden.

Telefonie en digitale helpdesk ondersteuning. Wij werken met hoogopgeleide, intelligente en enthousiaste studenten en starters die snel zijn ingewerkt. 

Onze zorgvuldig geselecteerde representatieve hosts & hostessen zorgen als eerste gezicht van uw bedrijf voor een onuitwisbare indruk. Met onze jarenlange ervaring in de hospitality weten wij als geen ander wat gastvrijheid inhoudt. Zet onze hosts & hostessen in voor het klaarzetten van de lunch, het voorbereiden van de meetingrooms en de ontvangst op uw kantoor. Daarnaast zijn wij ook regelmatig voor organisaties actief op beurzen en congressen.

Technische masterstudenten uit Delft? Juridisch geschoolde kandidaten uit Leiden? Vraag vrijblijvend een offerte op voor een specifiek vraagstuk. U vraagt, wij leveren.

Contact

Representatieve medewerkers met hospitality ervaring.

Wij kennen deze industrie als geen ander. Onze office assistants zijn getraind en hebben ervaring met gastvrijheid.

Snel

Met een ingewerkte pool kunnen wij direct inspringen. Maak gebruik van onze dienst en ben ten alle tijden verzekerd van een ingevulde positie.

Geschikt

Blijven administratieve werkzaamheden onnodig lang liggen? Besteed tijdrovende projecten uit aan onze aanpakkers en uw kantoor is binnen no time weer op orde.

Effectief

Wij zijn selectief, heel selectief. Bespaar kostbare tijd en creëer ruimte voor groei door office taken uit te besteden aan representatief en enthousiast jong personeel.

Betaal per uur

Betaal alleen voor de uren die nodig zijn en bespaar daarmee op personeelskosten. Onze werknemers zijn al in te zetten vanaf diensten van 4 uur.

Denk vooruit

Met onze diensten haalt u nog eerder toekomstige werknemers in huis. Geen proefmaand of lange inwerktijd maar een beter beeld van toekomstige werknemers.

Bespaar tijd

Laat het wervings- en selectieproces maar aan ons over! Wij hebben het beste netwerk van Nederland en een unieke pool met getalenteerde kandidaten.

Blijf flexibel

Wij dragen zorg voor alle loonafdrachten en risico's. Zo zit u niet vast aan vaste contracten en doorbetaling bij ziekte. Laat uw bedrijf groeien met een flexibele schil.

– Testimonial

Wij van DamBorg zijn gaan samenwerken met Piekfijn, omdat onze officemanager uitviel en we op korte termijn vervanging nodig hadden. Met DamBorg kopen we beleggingspanden rechtstreeks van beleggers en particulieren. Daarom is voor ons belangrijk dat er altijd een officemanager aanwezig is die snel kan schakelen en die mee kan draaien op hoog niveau. Piekfijn bood ons de keuze uit een groep flexibele kandidaten die snel konden beginnen. Uiteindelijk hebben we een pool gehad van drie hoogopgeleide kandidaten die samen deze functie vervulden. Ze waren snel ingewerkt en paste goed binnen ons bedrijf. Het was fijn schakelen met Piekfijn en ze hebben ons goed geholpen toen wij ineens vervanging nodig hadden.

 

– Marc van Elk, DamBorg

Contact

Neem contact met ons op voor onze prijzen en diensten 

Kennis maken? We zijn gek op koffie dus komen graag bij u langs.
Stuur ons een mail!