Het gemak van een flexibele schil

Werkwijze

Snel

Met een ingewerkte pool kantoormedewerkers kunnen wij direct inspringen. Maak gebruik van onze dienst en ben ten alle tijden verzekerd van een ingevulde positie.

Geschikt

Blijven administratieve werkzaamheden onnodig lang liggen? Besteed tijdrovende projecten uit aan onze aanpakkers en uw kantoor is binnen no time weer op orde.

Effectief

Wij zijn selectief, heel selectief. Bespaar kostbare tijd en creëer ruimte voor groei door office taken uit te besteden aan representatief en enthousiast jong personeel.

Op zoek naar meer dynamiek op uw kantoor? Kies bijvoorbeeld voor onze pool representatieve en enthousiaste gastvrouwen- en heren.

De generatie Y en Z is digitaal, snel en flexibel. De inwerktijd is steeds korter en het werken met software wordt voor deze groep steeds gemakkelijker. Met een leuke en enthousiaste uitstraling is de rekensom om Piekfijn in te zetten makkelijk gemaakt.

Frisse uitstraling

Visitekaartje

Flexibel

Ambitieus

Hoogopgeleid

Ad hoc beschikbaar

Over Ons
About

Representatieve medewerkers met hospitality ervaring.

Wij zijn altijd online. Daarnaast kennen we onze mensen en weten wij exact wat zij kunnen toevoegen. Onze office assistants zijn gastvrij, representatief en nauwkeurig.

Een kleine greep aan voordelen

Vaak zijn uitzendkrachten juist goedkoper dan vast personeel. Omdat ons team per uur inzetbaar is, hoeft u geen rekening te houden met alle werkgeversrisico's en administratieve lasten. Het hebben van een flexibele schil is in de huidige arbeidsmarkt daarom onmisbaar.

Betaal per uur


Betaal alleen voor de uren die nodig zijn en bespaar daarmee op personeelskosten. Onze werknemers zijn al in te zetten vanaf diensten van 4 uur.


Blijf flexibel


Wij dragen zorg voor alle loonafdrachten en risico's. Zo zit u niet vast aan vaste contracten en doorbetaling bij ziekte. Laat uw bedrijf groeien met een flexibele schil.


Bespaar tijd


Laat het wervings- en selectieproces maar aan ons over! Wij hebben het beste netwerk van Nederland en een unieke pool met getalenteerde kandidaten.


Denk vooruit


Met onze diensten haalt u nog eerder toekomstige werknemers in huis. Geen proefmaand of lange inwerktijd maar een beter beeld van toekomstige werknemers.


De zoektocht naar toptalenten kan niet vroeg genoeg beginnen. Haal toekomstige werknemers al tijdens hun studie in huis.

Met een uitgebreid netwerk representatieve en intelligente harde werkers voegen wij waarde toe. Geen vaste contracten maar flexibel in te zetten medewerkers, exact wanneer u ze nodig hebt.

Wij zijn digitaal. Planning, back-office en administratie was nog nooit zo eenvoudig.

Wij dragen de volledige verantwoordelijkheid voor de invulling en selectie van de juiste personen. Wij dragen zorg voor de loonbetaling, pensioenen, en alle belastingen. Zo heeft u geen werk aan de loonadministratie en werkgeversrisico's.

Live inzicht

Vaste pool

Online urenregistratie

Voorkeursmedewerkers

Evaluaties

Kostenbegroting

Over Ons
Contact

Neem contact met ons op voor onze prijzen en diensten 

Kennis maken? We zijn gek op koffie dus komen graag bij u langs.
Stuur ons een mail!