PIEKFIJN · PIEKFIJN

WIJ ZIJN PIEKFIJN.

We verzorgen Hosts en Hostessen, Bar- en Bedienend personeel, Op- en afbouwers, Customer Service Medewerkers, KYC Analisten, Sales-Reps, Accountmanagers, Organisatietalenten, distributiemedewerkers en alles daar tussenin. Fulltime, parttime of projectmatig, voor een week, een maand maand een jaar. Wij zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek. Wij zijn Piekfijn.

PIEKFIJN · PIEKFIJN
PIEKFIJN · PIEKFIJN

DAAG ONS UIT.


Bij Piekfijn selecteren we ons team op ambitie, ervaring en energie. We zijn het tegenovergestelde van een platform: we zijn een persoonlijk bureau een carrièregerichten groep. We hebben nauw contact met onze partners en een persoonlijke relatie met iedere individuele flexkracht. We interviewen, screenen, trainen en begeleiden zodat we ieder project weer opnieuw een echte invulling zijn, en geen opvulling. Zo hebben we dat sinds de oprichting in 2014 gedaan en zo gaan we het de komende 10 jaar doen. Heeft u een specifiek vraag stuk? Klik dan hieronder. 

NEEM CONTACT OP.

ONS PROCES.


Flexibel- of vast, doorlopend of voor per project, op de vloer of achter de receptie: iedere partner is anders en krijgt van ons een voorstel op maat.  Na de kennismaking weten we precies waar jullie naar op zoek zijn en maken we binnen 2 werkdagen een passende prijsopgave. Wij weten wat we in huis hebben, jullie nog niet. Daar hebben we iets op gevonden: Proefdiensten, oefendagen en een eerste recruit , allemaal tegen kostprijs. Daag ons en onze groep een keertje uit, dan zorgen wij dat we direct een onuitwisbare indruk achterlaten. 

PLAN EEN AFSPRAAK IN.

WIJ ZIJN PIEKFIJN.


FLEXTEAM.
PIEKFIJN · PIEKFIJN